na-zaporizhzhi-okupanti-obstrilyali-17-naselenikh-punktiv-ye-ruynuvannya

На Запоріжжі окупанти обстріляли 17 населених пунктів, є руйнування

 • 135652 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Російські окупанти за минулу добу вдарили по районах 17 населених пунктів Запорізької області, повідомили в Запорізькій ОВА у середу, 5 жовтня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Темирівка, Полтавка, Новоданилівка, Новоандріївка, Мала Токмачка, Оріхів, Дорожнянка, Червоне, Ольгівське, Мала Токмачка, Щербаки, Малинівка, Білогір'я, Малі Щербаки", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Надійшло 26 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

При цьому, як повідомляється, на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Доповнення

Російські війська за 3 жовтня випустили по Запорізькій області дві ракети, загалом було 114 обстрілів області.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    До 19° тепла та майже без дощів: прогноз погоди на сьогодні

     • 153718 переглядiв

    Повітряні Сили знищили шість дронів-камікадзе на півдні

     • 176241 переглядiв