na-zakhist-putina-nikhto-ne-vstav-navalniy

На захист путіна ніхто не встав - Навальний

 • 1208686 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Політик Олексій Навальний, який відбуває термін у колонії під володимиром, висловився про спробу заколоту, який був організований головою ПВК "вагнер" євгенієм пригожиним. Пише ВВС, передає УНН.

Цитата

“З 1 червня в моїй камері відключили навіть радіо, інших людей я майже не бачу, а коли бачу, говорити їм зі мною заборонено”,— розповів Навальний в інстаграмі.

Дізнавшись від адвокатів про події, які були у вихідні, він спочатку подумав, що це розіграш чи жарт, і розповів про це політику. За його словами, він також мало розуміє щодо того, що сталося, як і всі інші. Однак, є деякі речі, які, на його думку, він розуміє.

“У момент, коли на москву натурально їхали колони військових для її захоплення, на захист путіна ніхто не встав, жодного єднання нації навколо нього не відбулося”, - зауважив Олексій Навальний.

Також він додав, що ідеї пригожину йому невідомі.

“Ми (поки що) не знаємо точно, наскільки популярний пригожин та його ідеї у військах, але, швидше за все, путін там ще менш популярний. Принаймні у воюючих частинах», - написав Навальний.

Нагадаємо

Генпрокуратура рф 23 червня оголосила про порушення кримінальної справи щодо засновника ПВК "вагнер" євгена пригожина за статтею про збройний заколот. Справу порушили після того, як пригожин заявив про удар по таборах пвк "вагнер", завданий міноборони росії, і повідомив, що разом із бійцями піде "розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня". Міноборони рф назвало твердження про завданий удар такими, що не відповідають дійсності.

Після дня "походу на москву" пригожин відмовився від таких планів, заявивши, що розгортає колони.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На захист путіна ніхто не встав - Навальний

     • 1208686 переглядiв

    У Бразилії перекинулась вантажівка з тонною марихуани

     • 982679 переглядiв

    У низці областей України оголошено повітряну тривогу

     • 1675501 переглядiв