ukenru
na-zakhidnomu-berezi-izrayilski-sili-vedut-biy-z-ozbroyenimi-palestintsyami

На Західному березі ізраїльські сили ведуть бій з озброєними палестинцями

 • 9558 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Ізраїльські силовики ведуть бій із групою озброєних палестинців у великому місті Дженіне на Західному березі річки Йордан, є постраждалі, передає УНН з посиланням на повідомлення прикордонної поліції Ізраїлю.

Місцеві ЗМІ припускають, що метою нічної операції стала нейтралізація бойовиків, причетних до вбивства минулого тижня рабина-ізраїльтянина.

“В ході операції сил безпеки в Дженіне сталася збройна сутичка з бойовиками. Є постраждалі”, — сказано в повідомленні.

Ізраїльська армія і спецслужби більше тижня шукають бойовиків, який розстріляв минулого вівторка машину Разіеля Шевах на одній з автострад в північній частині Західного берега. Від отриманих поранень рабин, батько шести дітей помер в лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постпред Ізраїлю звинуватив ООН у "неправильному" використанні гумдопомоги

Як раніше повідомляло інформаційне агенство УНН, центральна рада Організації звільнення Палестини (ОЗП) закликала у понеділок під час голосування в Рамаллі призупинити визнання Ізраїлю в якості держави у відповідь на рішення президента США Дональда Трампа визнати Єрусалим ізраїльської столицею. Про це повідомило AFP з посиланням на заяву керівного органу ОЗП. Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху розкритикував у понеділок палестинського лідера Махмуда Аббаса за відмову визнати єврейську державу в будь-яких межах. 

Українські Національні Новини

Новини Світу