ukenru
na-zakarpatti-vzyali-pid-vartu-organizatora-bandi-scho-vimagala-neisnyuchi-borgi

На Закарпатті взяли під варту організатора банди, що вимагала неіснуючі борги

 • 12502 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. За клопотанням прокурора прокуратури Закарпатської області взято під варту на 60 діб організатора злочинної групи, які займались вимаганням грошей за неіснуючі борги. Можливість внесення ним застави виключено. Про це повідомляє УНН з посиланням на прокуратуру Закарпатської області.

Відповідне рішення 1 лютого прийняв слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду.

Мукачівця зі спільником затримано при передачі 1000 дол США. Загалом, фігуранти злочину вимагали від потерпілого "повернути" 6000 дол США.

Нагадаємо, на Закарпатті СБУ знешкодила угруповання рекетирів, яке тероризувало місцевий бізнес.

Оперативники спецслужби задокументували факт вимагання від місцевого підприємця 6 тисяч доларів США. У разі несплати грошей зловмисники погрожували чоловіку фізичною розправою, додали у спецслужбі.

Співробітники СБУ затримали лідера угруповання з іншим учасником банди в порядку ст. 208 КПК України під час одержання тис. дол. – чергової суми "данини". У затриманих, як вказано, вилучено вогнепальну зброю іноземного зразку із двома магазинами набоїв.

Під час обшуків у помешканнях фігурантів справи правоохоронці виявили наркотичні засоби, а також вибухопакети, які зловмисники використовували для залякування громадян.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП