ukenru
na-zakarpatti-vodiy-yevroblyakhi-vtik-zalishivshi-avtomobil-nabiy-tyutyunovim-kontrafaktom

На Закарпатті водій "євробляхи" втік, залишивши автомобіль набитий тютюновим контрафактом

 • 18172 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. На Закарпатті водій автівки на іноземних номерах втік, залишивши автомобіль набитий тютюновим контрафактом. Про це повідомили у ДПСУ, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що інформація про ймовірне порушення надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону. Під час реалізації оперативної інформації наряд прикордонників відділу "Ділове" та мобільного підрозділу загону спільно зі співробітниками Нацполіції виявив у населеному пункті Костилівка автомобіль "KIA Carnival".

Водій транспортного засобу з номерами литовської реєстрації втік у село, його особу правоохоронці встановили. У салоні "євробляхи" втікач залишив обгорнуті у чорний поліетилен пакунки. Як з’ясувалося, в них були чотири тисячі пачок сигарет без марок акцизного податку.

"Наразі транспортний засіб та сигарети вилучені встановленим порядком. Дії водія-втікача мають ознаки злочину, передбаченого ст.204 КК України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів". Відомості про даний факт внесені до ЄРДР. У разі доведення у суді вини чоловіка, йому загрожує покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - відзначили у ДПСУ.

Нагадаємо

На пункті пропуску через український кордон "Порубне" в Чернівецькій області у салоні мікроавтобуса прикордонники виявили коробку з ящірками та зміями. Документів на рептилій у власників не було.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП