ukenru
na-zakarpatti-prodavali-kontrabandni-zasobi-proslukhovuvannya

На Закарпатті продавали контрабандні засоби прослуховування

 • 5792 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. В Ужгороді затримали двох жителів Київської області, які намагались збути нелегально ввезені в Україну аудіо- та звукозаписуючі пристрої. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області, передає УНН.

"За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчим відділом управління СБ України в Закарпатській області оголошено про підозру двом мешканцям Київщини у незаконному придбанні та збуті спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, вчиненого повторно за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.359 КК України) та їх контрабанди (ч.2 ст.201 КК України)", - зазначили у відомстві.

При цьому, пркуратура уточнила, що підозрюваних затримали в одному з розважальних закладів на території Ужгородського району вже при збуті незаконно ввезених до України аудіо- та відеозаписуючих пристроїв. Загальна сума контрабандного товару складає 21 тис. доларів, або понад 630 тис. грн.

Крім того, в прокуратурі уточнили, що наразі тривають першочергові слідчі дії, також вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, у квітні 2018 року міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова просили здійснити службову перевірку фактів виявлення пристроїв для прослуховування у кабінетах чиновників Закарпатської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП