ukenru
na-zakarpatti-cholovik-na-pidpitku-ta-pid-narkotikami-zbiv-na-smert-11-richnu-ditinu

На Закарпатті чоловік будучи під наркотиками збив на смерть 11-річну дитину

 • 10296 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. На Закарпатті адвокату повідомили про підозру, через те, що він їхав за кермом автомобіля у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння та наїхав на 11-річну дитину. Про це у Facebook повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко, передає УНН.

Як повідомив Лисенко, прокурором Закарпатської області повідомлено про підозру місцевому адвокату у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 11-річної дівчинки у селі Мала Добронь Ужгородського району (ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України).

“Встановлено, що близько 19.00 5 липня 2019 року водій автомобіля Mitsubishi Outlander не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де наїхав на 11-річну дівчинку, яка там гралася”, — йдеться у повідомленні.

Додається, що від отриманих травм дитина загинула на місці аварії.

Підозрюваним є 35-річний місцевий адвокат, який відповідно до акту освідування, на момент скоєння аварії перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Порушника затримано в порядку статті 208 КПК України та взято під варту.

Додається, що місцева прокуратура Ужгорода клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Нагадаємо, на Одеській трасі сталася смертельна ДТП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП