ukenru
na-zakarpatti-15-richna-divchinka-zaginula-pid-kolesami-avto-vodiy-vtik

На Закарпатті 15-річна дівчинка загинула під колесами авто: водій втік

 • 17073 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. У селі Нижнє Солотвино Закарпатської області автомобіль на іноземних номерах збив 15-річну дівчинку, яка внаслідок ДТП загинула. Про це повідомив відділ комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Вчора, 17 вересня, на службу "102" надійшло повідомлення про смертельну ДТП в Ужгородському районі. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в селі Нижнє Солотвино темно-синій Volkswagen на іноземних номерах збив 15-річну дівчинку та поїхав з місця події. Очевидці розповіли правоохоронцям, що внаслідок зіткнення бік авто деформувався. Поліція ввела план "Перехват", на пошук авто орієнтували патрулі кількох районів", - йдеться в повідомленні.

Поліцейскі отримали інформацію про те, що розшукувані їдуть до села Великі Лучки. Тож поліція проінформувала про це прикордонників.

Патрульні, оперативники та слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції та ГУНП у співпраці з Чопським прикордонним загоном затримали при спробі перетину кордону двох іноземців - 22-річних чоловіка та жінку.

"Співробітники поліції Закарпаття провели спецоперацію і за лічені години спіймали водія та пасажирку авто, які на смерть збили 15-річну школярку на пішохідному переході в Ужгородському районі. Обоє виявилися іноземцями, після вчиненого вони спробували втекти з України в Угорщину", - зазначили у ГУНП.

Водія затримали в порядку статті 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Як повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби, чоловіка та жінку прикордонники затримали у пункті пропуску "Тиса" учора ввечері.

"Як встановили згодом правоохоронці, правопорушники є громадянами Німеччини та Ізраїлю. Після вчинення ДТП вони залишили свій транспортний засіб та намагались виїхати за межі України на іншому транспортному засобі", - проінформували у ДПСУ.

Нагадаємо, автомобіль у Миколаєві збив 8-річного хлопчика, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Водій не надав постраждалій дитині допомогу і втік з місця події. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП