na-volini-rivnenschini-ta-khmelnichchini-vnochi-prilotiv-ne-fiksuvali-ova

На Волині, Рівненщині та Хмельниччині вночі "прильотів" не фіксували - ОВА

 • 625832 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. У Волинській і Рівненській області вночі "прильотів" не фіксували, на Тернопільщині під час нічної повітряної тривоги влучань не було, однак в області знеструмлено майже 35 тисяч споживачів, повідомили голови місцевих ОВА у Telegram, пише УНН.

Волинь

"Волиняни, станом на ранок в області спокійно. Прильотів не зафіксовано. Дякуємо силам протиповітряної оборони за захист", - написав вранці голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Рівненщина

"Сьогодні складна ніч… Ворог більше п’яти годин тероризував регіони ракетними ударами та шахедами. На Рівненщині прильотів та ушкоджень інфраструктури не зафіксовано", - зазначив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

При цьому мер Рівного Олександр Третяк після нічної масованої повітряної атаки на Україну вказав, що "навчання в школах Рівного сьогодні переведені в асинхронний режим". Садочки працюватимуть в звичному режимі.

Хмельниччина

"Сьогодні вночі рашисти завдали масованого удару по нашій країні. Влучань на території Хмельницької області не було. А звуки, які могли чути наші жителі, - це робота ППО", - зазначив голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Разом з тим, з його слів, "у зв'язку з порушеннями в електричних мережах через бойові дії знеструмлено майже 35 тисяч споживачів".

Доповнення

У небі над Україною за ніч знищили 34 з 48 ворожих крилатих ракет і чотири дрони-камікадзе типу Shahed, 8 керованих авіаційних ракет не досягли своїх цілей, усього був 81 пуск ворожих ракет.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Житомирі відновлюють водопостачання - міськрада

     • 683769 переглядiв

    На Кіровоградщину повернули світло після атаки рф - ОВА

     • 737761 переглядiв