ukenru
na-volini-prosyat-lokalizuvati-spalakh-koronavirusu-na-ptakhofabritsi-dobkina

На Волині просять локалізувати спалах коронавірусу на птахофабриці Добкіна

 • 11628 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Мерія Володимир-Волинського звернулася до чиновників облдержадміністрації з проханням вжити заходів щодо локалізації поширення коронавірусу на території “Володимир-Волинської птахофабрики”, аби зменшити ризики захворюваності містян. Про це повідомляє прес-служба Володимир-Волинської міськради, передає УНН.

Відповідного листа на ім'я заступника голови Волинської облдержадміністрації Тетяни Щербак написав вчора, 10 червня, міський голова Петро Саганюк.

Чиновник поінформував керівництво про складну епідемічну ситуацію у місті та районі, де, станом на 10 червня, зареєстровано 140 осіб випадків захворюваності на коронавірус.

"Найбільший спалах коронавірусу відслідковується на ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика”, де працює багато містян та жителів інших районів. На цьому підприємстві, за інформацією КП “Володимир-Волинський ЦПМД”, зафіксовано 48 випадків COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Тож, мер міста попросив владу області вжити заходів щодо локалізації COVID-19 на території птахофабрики. Оскільки це ставить під загрозу здоров'я жителів міста.

Довідка. Володимир-Волинська птахофабрика виробляє курятину “Епікур” та “Чебатурочка”. Власниками є родина колишніх народних депутатів Михайла та Дмитра Добкіних.

Українські Національні Новини

Суспільство