ukenru
na-volini-posilyuyut-karantin

На Волині посилюють карантин

 • 14016 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. На Волині регіональна комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення про посилення протиепідемічних заходів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Волинської ОДА.

"Продовжити карантин на території області та посилити протиепідемічні заходи в частині контролю за їх дотриманням вирішили на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС", - сказано у повідомленні.

Так, члени комісії вирішили взяти до виконання постанову Кабінету міністрів України від 17 червня 2020-го року №500, та, окрім цього, прийняли ряд додаткових рішень, враховуючи епідемічну ситуацію в області.

З 22 червня 2020-го року на території Волині посилюються протиепідемічні заходи шляхом заборони:

1) роботи закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів (крім розміщених у них магазинів), діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури;

2) здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень у міжобласному сполученні;

3) проведення релігійних заходів за участі більше 10-ти осіб;

4) роботи дошкільних навчальних закладів.

"Окрім цього, в окремих районах, де виявлені спалахи коронавірусу, вживатимуть додаткових заходів для недопущення поширення інфекції. Серед таких районів – Ратнівський та Камінь-Каширський", - підсумовується у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні на 9 годину 22 червня зафіксовано вже понад 37 тисяч випадків коронавірусного захворювання COVID-19.

Українські Національні Новини

Політика