ukenru
na-voli-n-savchenko-prinosit-bilshe-koristi-kremlyu-nardep

На волі Н.Савченко приносить більше користі Кремлю - нардеп

 • 11952 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Кремль недаремно відпустив Надію Савченко – вона приносить більше користі РФ на волі. Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук, передає УНН.

 

"Кремль недаремно відпустив Савченко. Я не вірю в те, що вона завербована російськими спецслужбами, є агентом ФСБ, але схоже, що представниками ФСБ дуже грамотно був складений її психологічний портрет. І на хвилі того, що вона перший номер в "Батьківщині", тобто в політичній силі, яка позиціонує себе як патріотична, що вона Герой України, була в якийсь період, відверто скажемо, народним героєм, поки не почала робити свої заяви. В цьому плані в Україні на волі вона набагато більше приносить користі для Кремля як фактор, що дестабілізує", - зазначив він.

Д.Тимчук зауважив: "Зараз чим більше Москва буде робити Савченко контактним обличчям в Україні, тим більше це буде сприяти її здатності створити політичну силу, яка також буде дестабілізувати ситуацію і в без того неспокійній Україні. Путіну це на руку безумовно".

Нагадаємо, Н.Савченко підтвердила зустріч у Мінську з О.Захарченком і І.Плотницьким за участю російської сторони.

СБУ провела допит Н.Савченко через інформацію про зустріч із ватажками “ДНР/ЛНР”.

Як повідомляв УНН, П.Порошенко заявив, що дії Н.Савченко їй не на користь.

Українські Національні Новини

Політика