ukenru
na-vinnikivsku-tyutyunovu-fabriku-zayshov-izrayilskiy-investor-posol-izrayilyu-dzhoel-lion

На Винниківську тютюнову фабрику зайшов ізраїльський інвестор - посол Ізраїлю Джоель Ліон

 • 17079 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Незважаючи на високий рівень корупції і недовіру до судової влади, в Україні досить прозорих і привабливих для міжнародних інвесторів бізнесів. Про це в інтерв'ю "Захід.Нет" повідомив посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон.

За його словами, першим регіоном, куди став заходити великий ізраїльський бізнес, стала Львівська область. Одна з головних умов співпраці - законна і прозора діяльність компаній. "Мій друг інвестував у Винниківську тютюнову фабрику. Це приклад того, що ізраїльтяни можуть робити", - повідомив Джоель Ліон.

При цьому він високо оцінив зусилля влади в напрямку боротьби з корупцією та реформування судової системи. "Ваша країна все ще в круговороті змін. Наші інвестори побоюються приходити сюди. Багато компаній, які торгують на ринку акцій, не можуть дозволити собі зайти в країну, де досі існує корупція. Ви приголомшливо велику роботу робите за останні шість місяців для боротьби з корупцією, реформування судової системи", - заявив посол.

Він також відзначив високий потенціал для економічного співробітництва України та Ізраїлю. Зокрема,у напрямку агро-, водного господарства, переробки ТПВ: "З огляду на ваші ресурси і наш досвід, ми можемо робити великі речі".

Українські Національні Новини

Політика