ukenru
na-vinnichchini-viluchili-1-8-tonn-pidroblenogo-alkogolyu

На Вінниччині вилучили 1,8 тонн підробленого алкоголю

 • 9839 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. На Вінниччині правоохоронці перекрили контрабандний канал постачання спирту та виготовлення з нього контрафактної алкогольної продукції. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Державного бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, група осіб, до якої входять мешканці Вінницької області, налагодила канал контрабандного постачання спирту з Молдови та виготовлення на території Могилів-Подільського району контрафактної алкогольної продукції відомих брендів, повідомили у ДБР.

"У ході проведення п’яти обшуків за юридичними адресами суб’єктів господарювання Могилів-Подільського району слідчими ДБР виявлено та вилучено 1,8 тонн контрафактної алкогольної продукції та 1,1 тонн спирту загальною вартістю приблизно 1,2 мільйони гривень", - йдеться в повідомленні.

Крім того, припинено діяльність лінії по розливу контрафактної алкогольної продукції, вилучено тару й упаковку, приладдя для виготовлення алкогольних напоїв, автотранспортний засіб марки "КамАЗ", переобладнаний для замаскованого перевезення 15 тонн спирту.

Тривають слідчі дії у рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених статтями про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, а так само збут таких товарів, що призвело до отруєння чи спричинило смерть особи; про зловживання владою або службовим становищем; про ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів).

Наразі правоохоронці документують причетність фігурантів справи до протиправної схеми та їх рольова участь.

Нагадаємо, у Львівській області викрили цех з підпільного виробництва алкоголю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП