ukenru
na-vinnichchini-na-sprobi-pidkupu-golovi-oda-vikrito-direktora-derzhpidpriyemstva

На Вінниччині на спробі підкупу голови ОДА викрито директора держпідприємства

 • 10212 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. У Вінницькій області викрили "на гарячому" директора одного з підприємств, який запропонував 4,2 млн грн голові ОДА за вирішення питання про зміну бюджетних видатків. Директора підприємства викрили в момент передачі 200 тис. грн голові ОДА. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"8 жовтня 2020 року за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора детективами НАБУ спільно з СБУ викрито директора одного з державних підприємств, який для вирішення питання щодо зміни бюджетних видатків за 4,2 млн гривень намагався підкупити очільника Вінницької обласної державної адміністрації", - повідомили у САП.

Повідомляється, що правоохоронці затримали директора підприємства "на гарячому" одразу після передачі ним першої частини обумовленої суми, а саме 200 тис. гривень неправомірної вигоди.

Також директора затримано в порядку ст. 208 КПК України.

"Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за попередньою правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 369 КК України та обрання запобіжного заходу", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, судитимуть чоловіка, який за 25 тисяч доларів "продавав" керівну посаду у Нацбанку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП