na-vidnovlennya-ukrayini-partneri-nadadut-50-mlrd-dolariv

На відновлення України партнери нададуть 50 млрд доларів

 • 811451 переглядiв

Деталі

ЄС оголосив нову багаторічну програму на майже 50 млрд євро, які спрямують на відновлення, реконструкцію та модернізацію України. США оголосили про додаткову допомогу Україні у розмірі 1,3 млрд доларів, у тому числі 675 млн доларів, які спрямують на відновлення критичної інфраструктури України. Велика Британія оголосила про надання додаткових гарантій на суму 3 млрд доларів для підтримки додаткового кредитування Світового банку до 2027 року, а також 240 млн фунтів стерлінгів для підтримки негайних потреб. Також Швейцарія пообіцяла надати допомоги у розмірі 1,5 млрд швейцарських франків до 2027 року.

Цитата

"Близько 500 компаній з 42 країн світу з загальною вартістю активів понад 5,2 трильйона доларів США, які представляють 21 сектор економіки, вже підписали Український business-compact, зобов’язавшись підтримати відновлення та реконструкцію України",- повідомляє пресслужба Урядового порталу.

Доповнення

До цього, Велика Британія та Україна запустили нову цифрову платформу для пошуку бізнес-партнерів. Відтепер міжнародні партнери в Німеччині працюватимуть над запуском нових ініціатив у форматі "бізнес для бізнесу" для розбудови та розвитку партнерських відносин з приватним сектором України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жодної залежності від результатів на полі бою" - Шмигаль про допомогу партнерів Україні

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На відновлення України партнери нададуть 50 млрд доларів

     • 811451 переглядiв