ukenru
na-trasi-kiyiv-odesa-u-dtp-zaginuli-dvoye-lyudey

На трасі “Київ-Одеса” у ДТП загинули двоє людей

 • 24536 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Внаслідок ДТП на автодорозі “Київ-Одеса” поблизу с. Петровірівка Ширяївського району на Одещині загинули водій та пасажир автомобіля “Mitsubishi outlander", який зіштовхнувся із "Land rover range rover sport". Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Одеської області.

Сьогодні, о 12:30, до чергової частини Ширяївського відділу поліції зателефонував житель с. Новопетрівка Велико-Михайлівського району, який повідомив, що на автодорозі “Київ-Одеса”, неподалік від с. Петровірівка Ширяївського району, сталася ДТП з потерпілими.

"Внаслідок ДТП 49-річний водій та 51-річний пасажир “MITSUBISHI OUTLANDER” від отриманих травм загинули на місці. Водій автомобіля “LAND ROVER” отримав легкі тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що водій автомобіля “MITSUBISHI OUTLANDER”, мешканець с. Петровірівка, під час здійснення розвороту не надав перевагу в русі автомобілю “LAND ROVER RANGE ROVER SPORT” під керуванням 32-річного жителя Віницької області, який рухався в напрямку м. Одеси, у результаті чого сталося зіткнення.

Як повідомляв УНН 19 червня, ДТП неподалік Чернівців: троє людей загинуло, п’ятирічна дитина у лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП