ukenru
na-tli-chutok-pro-mobilizatsiyu-v-rosiyi-rizko-zrosli-zapiti-do-google-yak-viyikhati-z-krayini-ta-vidstrochka-vid-armiyi

На тлі чуток про мобілізацію в росії різко зросли запити в Google "як виїхати з країни" та "відстрочка від армії"

 • 219405 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Як свідчить статистика Google, в росії збільшилася кількість пошукових запитів “як виїхати з країни” та “відстрочка від армії”, інформує УНН.

Деталі

Індекс запитів у Google за словосполученням "Як виїхати з росії" досяг максимуму у вівторок. Це сталося на тлі новин про майбутню мобілізацію та референдуми в невизнаних республіках. Пік запитів припав на 18:00, виходить із даних Google Trends.

А найбільше це питання цікавило мешканців Хабаровського краю, що межує з Китаєм.

Також на вівторок припав сплеск запитів на тему мобілізації. Але він менший, ніж у травні (коли ця тема активно обговорювалася перед Днем Перемоги). Найбільш активно цією темою цікавляться мешканці Білгородської області.

Цього ж дня росіяни почали гуглити тему відстрочок від армії. Пік припав на 13:00 після перших повідомлень про мобілізацію.

Нагадаємо

Помічник президента США Джо Байдена з нацбезпеки Джейк Салліван повідомив, посилаючись на американську розвідку, що можливо президент рф володимир путін готується до мобілізації російського населення.

Українські Національні Новини

Суспільство