ukenru
na-ternopilschini-soldatu-natsgvardiyi-zagrozhuye-do-10-rokiv-za-pobittya-kolegi

На Тернопільщині солдату Нацгвардії загрожує до 10 років за побиття колеги

 • 7818 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Слідчі теруправління ДБР, розташованого у Львові, повідомили про підозру військовослужбовцю Національної гвардії за систематичне побиття молодшого колеги по службі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДБР.

"Слідчі теруправління ДБР у Львові, повідомили про підозру військовослужбовцю Національної гвардіїза  систематичне вчинення фізичного насильства по відношенню до колеги по службі. За даними слідства, військовослужбовець однієї з частин Національної гвардії неодноразово бив молодшого колегу по службі з метою принизити його та утвердити власний авторитет у військовому колективі. Внаслідок заподіяних численних тілесних ушкоджень, потерпілий втратив селезінку та перебуває на лікуванні у стаціонарі", - йдеться в повідомленні.

Також, військовослужбовцю повідомили про підозру у порушенні статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 1 та ч. 3 статті 406 Кримінального кодексу України). Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Йому загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, військова прокуратура Львівського гарнізону здійснює процесуальне керівництво за фактом побиття військовослужбовця В’ячеслава Явного на Яворівському полігоні, що на Львівщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП