na-teritoriyi-tot-zaporizkoyi-oblasti-okupanti-namagayutsya-zaluchiti-ditey-do-spivpratsi-z-rf

На території ТОТ Запорізької області окупанти намагаються залучити дітей до співпраці з рф

 • 35777 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Окупанти на ТОТ Запорізької області продовжують тиск на дітей, змушуючи їх виїжджати на навчання та співпрацювати з російським агресором. Про це повідомляє мер міста Мелітополь Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

“Росіяни продовжують тиск на дітей в окупації, змушуючи виїжджати на навчання та співпрацювати з орками", — заявив мера Мелітополя.

Деталі

За словами мера Мелітополя, учнів шкіл долучають до робіт над виготовленням маскувальних сіток та окопних свічок для потреб окупантів; також намагаються асимілювати українську молодь, спрощуючи вступ до російських ВНЗ. Ті навчальні заклади, які наразі перебувають під окупацією — приймають без будь-яких іспитів та безоплатно. Таким чином сподіваються асимілювати українську молодь,— пояснює міський голова Мелітополя.

Іван Федоров також додав, що у Запорізькій та Херсонській областях планують створити ресурсні центри добровольців-рятувальників, які відноситимуться до окупаційних силових структур.

Нагадаємо

Депортованому в росію з тимчасово захопленого Маріуполя 17-річному Богдану Єрмохіну вручили повістку про явку до військкомату московської області.

Російські окупанти примусово вивезли в росію вже понад 1,6 мільйон українців — заявив президент України Володимир Зеленський під час звернення до американського народу

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: армійці рф обстріляли дев’ять громад у прикордонні

     • 38166 переглядiв

    Окупанти випустили понад тридцять снарядів по Нікопольщині

     • 36477 переглядiв