ukenru
na-teritoriyi-luganschini-perebuvaye-do-25-btg-rashistiv-gayday

На території Луганщини перебуває до 25 БТГ рашистів - Гайдай

 • 69943 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. росіяни кинули на штурм Луганщини ледь не все що в них є, все що могли і "методично стирають" Сєвєродонецьк. Про це в ефірі телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"... Луганщина є тим форпостом, який виконує величезну, дуже важку місію - це стримати навалу російської армії для того, щоб дати змогу нашим військам отримати достатню кількість зброї, перегрупуватись і не дати розвинути напрямки наступу на Донецьку та Харківські області", - повідомив голова ОВА.

"Російська армія кинула дуже величезну купу техніки, солдат для того, щоб захопити Луганщину. Для розуміння, в нас, на території Луганської області російська армія виставила 25 батальйонно-тактичних груп. Орієнтовно в кожній до 500 людей", - додав Гайдай.

Деталі

Далі чиновник розповів про ситуацію в Сєвєродонецьку.

"орки знищують Сєвєродонецьк. По місту б‘ють з усієї наявної у ворога зброї. Під прицілом - місця, де може бути скупчення людей. рашисти цілий день гатять по непрацюючому хімзаводу "Азот", - зауважив він.

Під щільними обстрілами окупантів й інші вільні території Луганщини. Повсюди орками застосовується одна і та сама тактика "випаленої землі".

росіяни розграбували населені пункти області.

"орки забрали все цінне і не дуже - все вивезли до рф. Вони "звільнили" міста від дороговартісного медобладнання, освітянської сучасної техніки, різних приладів, меблів, одягу, і традиційно - пралок та унітазів. Хіба що асфальт не зривають, тільки дивуються. Луганщина має нелегку долю, але ми впораємося зі своїм завданням - ми стримаємо навалу, ми не дамо рашистам піти в інші регіони. Ми вистоїмо", - розповів Сергій Гайдай.

Українські Національні Новини

Суспільство