na-tavriiskomu-napriamku-zrosla-aktyvnist-pikhoty-rosiian-tarnavskyi

На Таврійському напрямку зросла активність піхоти росіян - Тарнавський

 • 35310 переглядiв

На Мелітопольському напрямку українські війська відбили 55 бойових зіткнень та завдали значних втрат російським військам, знищивши 440 осіб особового складу та 9 одиниць військової техніки противника.

В операційній зоні ОСУВ Таврія активність піхоти окупантів знову збільшилась — відбулось 55 бойових зіткнень. Про це заявив  бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський, передає УНН.

Деталі

За добу ворог втратив 440 осіб живої сили та 9 одиниць військової техніки. Близько десятка окупантів здалися в полон. Активність ворожої авіації невисока - за добу зафіксовано 5 авіаударів.

Крім того, вночі росіяни скидали КАБи на Донеччину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖросіяни почали частіше використовувати керовані авіаційні бомби - Ігнат

Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на авдіївському та марїнському напрямках

- заявив Тарнавський

За його словами, безуспішними були наступальні дії противника в районах, Степового, Первомайського, Авдіївки, Сєверного, південніше Тоненького та східніше Новобахмутівки - відбито 25 його атак.

Також на Мар’їнському напрямку відбито 11 атак – в районах Мар’їнки та Новомихайлівки, а на Шахтарському напрямку ворог тричі вів безуспішні штурмові дії в районах південно-східніше Вугледара та на захід від Старомайорського.

На Запоріжжі противник 12 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення в районах південніше Роботиного та на захід від Вербового.

Доповнення

Водночас, сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту

- заявив бригадний генерал.

Наразі триває ведення наступальної операції на мелітопольському напрямку.

Нагадаємо

Протягом минулої доби відбулося 88 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 3 ракетних та 20 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тривають жорсткі бої - Штупун про ситуацію в Авдіївській промзоні

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сенатори США просять Байдена заборонити польоти в Китай

     • 28325 переглядiв