na-tavriiskomu-napriamku-ukrainski-voiny-trymaiut-oboronu-i-provodiat-aktyvni-dii-tarnavskyi

На Таврійському напрямку українські воїни тримають оборону і проводять активні дії - Тарнавський

 • 62556 переглядiв

На Таврійському напрямку українські війська тримають оборону і проводять активні дії, внаслідок чого противник зазнав 499 втрат, знищено 37 одиниць ворожої техніки, у тому числі склад з боєприпасами.

На Таврійському напрямку Сили оборони стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках. Минулої доби тут знищено 37 одиниць ворожої техніки, у тому числі склад боєприпасів, втрати ворога сягнули 499 осіб. Про це повідомив у суботу командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський, пише УНН.

Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках. Загальні втрати ворога становили 499 осіб. Знищено 37 одиниць військової техніки

- написав Тарнавський у Telegram.

Зокрема, з його слів, ідеться про 2 танки, 11 ББМ, 8 артсистем, 1 ПТРК, 14 автомобілів, 1 одиницю спецтехніки та 1 склад боєприпасів. Ще 34 одиниці техніки ворога пошкоджено.

При цьому, за даними командувача, на Таврійському напрямку минулої доби ворог завдав 13 авіаударів, провів 46 бойових зіткнень та здійснив 924 артобстріли.

Ще плюс 1040 окупантів та 17 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога23.12.23, 08:02

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожу ракету Х-59 знищено у Дніпровському районі

     • 49669 переглядiв