na-tavriiskomu-napriamku-staie-vse-bilshe-vidmovok-okupantiv-braty-uchast-v-shturmovykh-diiakh-shtupun

На Таврійському напрямку стає все більше відмовок окупантів брати участь в штурмових діях - Штупун

 • 26298 переглядiв

 Є інформація про все більшу кількість відмовок росіян брати участь в штурмових діях на Таврійському напрямку, зокрема, це фіксується в підрозділах першого армійського корпусу зс рф. Про це повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі марафону, передає кореспондент УНН.

Загалом в операційній зоні ОСУВ "Таврія" ворог завдав 16 авіаударів, провів 40 бойових зіткнень та здійснив 906 артилерійських обстрілів. Така кількість, близько тисячі артобстрілів вже  тримається приблизно протягом п'яти діб

 - сказав Штупун.

За його словами, ворог не полишає спроб оточити Авдіївку. Українські воїни відбили 14 атак ворога східніше Новобахмутівки, в районах Степового, Авдіївки, а також 17 атак неподалік Первомайського та Невельського Донецької області.

Є інформація про все більшу кількість відмовок окупантів брати участь в штурмових діях, зокрема це фіксується в підрозділах першого армійського корпусу зс рф. Слід відзначити, що в полон почали здаватися цілі групи російських військовослужбовців…Одна з причин, чому ворог так робить – це не людське ставлення до них з боку командування

- розповів Штупун.

За його словами, за відмову йти в безглузді штурми чи за якісь інші провини, офіцери їх роздягають до гола, саджають в холодні ями, б'ють та погрожують розстрілами.

"Загальні втрати окупантів минулої доби склали 402 особи, це в операційній зоні ОСУВ "Таврія", вісім загарбників здалися в полон", - додав він.

Доповнення

На Таврійському напрямку фіксується застосування російськими окупантами наземних роботизованих платформ.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В росії знову "заочно заарештували" Буданова

     • 25105 переглядiв