na-tavriiskomu-napriamku-bilshaie-vidmov-soldativ-rf-ity-v-nastup-rf-kydaie-u-miasni-shturmy-zekiv-tarnavskyi

На Таврійському напрямку більшає відмов солдатів рф іти в наступ, росія кидає у м'ясні штурми "зеків" - Тарнавський

 • 30527 переглядiв

На Таврійському напрямку ворог сотнями втрачає живу силу, солдати рф відмовляються іти в наступ, а російське командування кидає у м'ясні штурми "зеків"

На Таврійському напрямку у лавах окупаційних військ рф на тлі значних втрат більшає відмов солдатів іти в наступ, російське командування кидає у м'ясні штурми "зеків". При цьому поменшало атак дронами-камікадзе, але ворог і досі скидає керовані авіабомби. Про це повідомив у вівторок командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський, пише УНН.

Тривають наземні піхотні атаки. Противник і далі сотнями втрачає живу силу. На різних напрямках все більше випадків, коли звичайні солдати відмовляються брати участь у активних наступальних діях

повідомив Тарнавський у Telegram.

З його слів, дві доби поспіль фіксується зменшення кількості застосування дронів-камікадзе. Утім ворог продовжує скидати КАБи.

Окупанти продовжують поповнювати знекровлені підрозділи ув’язненими. Цей, так званий "спецконтингент", російське командування вважає розхідним матеріалом. І без жалю кидає у м’ясні штурми

- зазначив Тарнавський.

Зі слів командувача, українські захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії противника східніше Новобахмутівки, північно-східніше Бердичів, в районах Авдіївки, Опитного, Сєверного та південніше Тоненького - відбито 23 атаки.

Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.

Загальні втрати окупантів на Таврійському напрямку сягнули 374 особи. Знищено 1 танк та 1 склад боєприпасів ворога, повідомив Тарнавський.

Нагадаємо

Від початку повномасштабного вторгнення рф українські захисники ліквідували близько 326 440 російських загарбників. 

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Одеси

     • 33899 переглядiв

    Зросла ціна на долар та євро: скільки коштує валюта

     • 29489 переглядiв

    71-річний чоловік помер у Херсоні після обстрілу будинку армією рф

     • 30316 переглядiв