ukenru
na-sumschini-pid-sud-pide-retsedivist-za-pobittya-do-smerti-okhorontsya-cherez-zauvazhennya

На Сумщині під суд піде рецедивіст за побиття до смерті охоронця через зауваження

 • 6944 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. До суду Липоводолинського району Сумської області направлено обвинувальний акт за обвинуваченням 19-річного молодика у завданні тяжких тілесних ушкоджень охоронцю, внаслідок чого останній помер. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Сумської області у Facebook, передає УНН.

За інформацією прес-служби, на початку серпня 2018 року близько 22:00 компанія молодих людей, після святкування дня народження, вирішила розважитись на дитячому батуті.

"Зайшовши на територію, що охороняється, зустріли там охоронця, який зробив зауваження компанії нетверезих молодиків, після чого розпочався конфлікт. Обвинувачений наніс кулаком 2 удари по обличчю 45-річному охоронцеві. Внаслідок чого потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження і впав без свідомості. По приїзду швидкої було констатовано його смерть", - зазначили у відомстві.

Дії зловмисника слідство кваліфікувало за ч. 2 ст. 121 (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Під час розслідування з’ясовано, що хлопець, раніше судимий за крадіжки, перебував на іспитовому терміні. У скоєному зізнається, про власний вчинок жалкує.

Санкція інкримінованої обвинуваченому статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

Як повідомляв УНН, у Липовій Долині у Сумській області під час святкування дня народження 19-річний хлопець забив на смерть охоронця

Українські Національні Новини

Кримінал та НП