ukenru
na-stolichniy-oboloni-vidklyuchat-garyachu-vodu

На столичній Оболоні відключать гарячу воду

 • 27909 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. В Оболонському районі міста Києва у зв'язку із проведенням планових робіт на два тижні відключать гаряче водопостачання. Про це повідомляє Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація на офіційній сторінці у Facebook, передає УНН.

"У зв'язку з проведенням планових гідравлічних випробувань теплової магістралі ТМ-3, 4 СТ-2, згідно з затвердженим КМДА графіком випробувань теплових мереж КП "Київтеплоенерго" на 2019 рік, у період з 15 по 29 липня 2019 року буде припинено гаряче водопостачання споживачів житлових масивів Оболонь, Пріорка, Куренівка та Мінський, які підключені до систем теплопостачання вищезазначених теплових магістралей", - йдеться в повідомлені.

Припинено гаряче водопостачання буде в межах вулиць Коноплянської, Резервної, Озерної, Богатирської, Бережанської, Прирічної, Північної, Полярної, Вишгородської, Попова, Автозаводської, Шахтарської, Дегтяренка, Вербової, Приозерної, проспекту Героїв Сталінграду, проспекту Оболонського.

Розхолодження тепломережної води та роботи з підготовки схеми для проведення випробувань розпочнуться після 14 години 14 липня 2019 року.

Нагадаємо, міністр юстиції Павло Петренко повідомив, що до 1 вересня будуть опубліковані результати перевірок постачальників комунальних послуг, які маніпулювали з цінами на тарифи.

Українські Національні Новини

Київ