ukenru
na-rosiyskiy-goriltsi-khochut-rozmistiti-strashni-kartinki

На російській горілці хочуть розмістити "страшні" картинки

 • 13050 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. У МОЗ РФ розглядається питання щодо нових обмежувальних заходів, які мають скоротити споживання алкогольної продукції. Йдеться про появу демотиваторів на пляшках зі спиртним, передає УНН.

"Мета цього заходу - показати людям наслідки надмірного вживання алкоголю. Поінформувати населення про те, що спиртне пов'язане не тільки з радістю, а і з важкими соціальними наслідками. Наприклад, з вчиненням кримінально караних діянь, отриманням серйозних травм. Тому картинки міститимуть епізоди соціальної спрямованості. Зараз це питання опрацьовується", - пояснили в прес-службі МОЗ РФ.

Нагадаємо, з минулого року в Росії демотиватори почали використовувати на пачках з сигаретами.

Також нагадаємо, Україна за рік не набула у Росії жодної пляшки горілки.

Причин тому кілька. І одна з них - це висока якість українських брендових алкогольних напоїв.

"Брендова українська горілка відповідає світовим стандартам якості", - підкреслює директор Інституту споживчих експертиз Юрій Чорнобривець.

З ним солідарний і директор з маркетингу компанії Eastern Beverage Trading , який стверджує, що переплачувати українцям за іноземну горілку немає ніякого сенсу.

"Віскі, ром, вермути і навіть вино іноземного виробництва, як правило, кращі за українські аналоги. Але якщо мова йде про горілку, то українська продукція посідає високі місця в світовому рейтингу. Знову ж, наприклад, наш бренд горілки Medoff за останній рік отримав 10 нагород на світових дегустаційних конкурсах в США, Німеччині, Бельгії тощо.

В цілому саме українська горілка вважається однією з кращих в світі, і тому тут точно не варто переплачувати за іноземну етикетку", - підкреслив він.

Українські Національні Новини

Новини Світу