ukenru
na-rivnenschini-cholovik-zarizav-60-richnu-zhinku

На Рівненщині чоловік зарізав 60-річну жінку

 • 10364 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Сьогодні, 28 травня, близько дев'ятої ранку у селі Гвіздів (Рівненська область) дочка виявила матір-пенсіонерку без ознак життя із ножовими пораненнями. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 60-річна місцева жителька багато років проживала у власному будинку із 75-річним односельчанином. Однак останнім часом між ними виникали конфлікти на ґрунті ревнощів, через що жінка наполягла на припиненні стосунків і більше не хотіла їх продовжувати.

Коли сьогодні вранці чоловік навідався до неї, між ними виникла чергова сварка, під час якої той схопив ножа та наніс кілька ударів в область шиї та тулуба. Після скоєного він повернувся до себе додому. Закривавлену матір виявила дочка, яка проживає по сусідству. Вона і викликала поліцію та швидку.

"Слідчі зібрали достатньо доказів щодо причетності колишнього співмешканця до скоєного злочину, — повідомив в.о. Корецького відділення поліції Іван Крайняй. — Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу".

Відповідно до санкції статті затриманому може загрожувати від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у селі Сім’янівка Сумської області автомобіль збив 2-річного хлопчика, внаслідок чого останній помер на місці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП