na-rivnenschini-cholovik-na-ochakh-u-trokh-ditey-do-smerti-zabiv-druzhinu

На Рівненщині чоловік на очах у трьох дітей до смерті забив дружину

 • 11366 переглядiв

РІВНЕ-КИЇВ. 12 грудня. УНН. Ревнощі і горілка стали причиною сварки між чоловіком та дружиною на Рівненщині у селі Дивень Корецького району. П'яний господар почав руками та ногами гамселити 34-річну жінку, яка від отриманих травм померла. Про це проінформували у відділі комунікації управління НП у Рівненській області, повідомляє УНН.

Це все бачили діти, які одразу ж побігли за допомогою до сусідів, а ті вже викликали швидку. На жаль, по приїзду медики констатували смерть жінки. На її тілі виявили кілька ножових поранень.

Зауважимо, 49-річний чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за оборудки з наркотиками та крадіжку. У подружжя залишилося троє малолітніх дітей 8-ми, 7-ми та 4-х років, які наразі перебувають у родичів.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Посадовця управління юстиції затримали на хабарі в Києві

     • 5052 переглядiв

    Футболісти “Динамо” відвідали у госпіталі воїнів АТО

     • 6608 переглядiв

    Зросла кількість хворих на грип та ГРВІ на Дніпропетровщині

     • 7982 переглядiв

    Н.Савченко і ватажки "ДНР/ЛНР" не брали участі у засіданні ТКГ

     • 5382 переглядiв

    Невідомий "замінував" автівку на Оболоні в Києві

     • 5130 переглядiв