ukenru
na-richkakh-zakarpattya-ochikuyetsya-pidvischennya-rivniv-vodi

На річках Закарпаття очікується підвищення рівнів води

 • 8890 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Невеликі підвищення рівнів води очікуються на річках Закарпатської області 2-3 червня, в місцях проходження сильних злив формуватиметься значний місцевий стік. Про це повідомили у прес-центрі ДСНС України, передає УНН.

"2-3 червня на річках Закарпатської області очікуються невеликі підвищення рівнів води на 0,2 – 0,8 м в межах корінних берегів, в місцях проходження сильних злив буде формуватись значний місцевий стік, на малих водотоках можливі швидкоплинні підняття рівнів води на 0,5 – 1,5 м, можливе утворення невеликих селей", – проінформували рятувальники з посиланням на дані Укргідрометцентру.

А 3-4 червня на річках басейнів Прута та Сірету очікується дощовий паводок з підйомами рівнів води на 0,3 -1,0 м над поточними рівнями станом на 8 год. 1 червня.

"У басейнах Прута та Сірету при дуже сильних зливах можливе формування значного місцевого та схилового стоку, в гірських районах існує загроза сходу селевих потоків", – попередили у ДСНС.

Нагадаємо, у смт Кирилівка Запорізької області підтопило бази відпочинку. Людей тракторами перевозили з острова Бірючий на косу. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП