ukenru
na-ptakhofabritsi-dobkina-kontroleri-zafiksuvali-porushennya-gigiyeni

На птахофабриці Добкіна контролери зафіксували порушення гігієни

 • 28641 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Фахівці ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області перевірили господарську діяльність "Володимир-Волинської птахофабрики". Про це у коментарі УНН розповів головний спеціаліст відділу регулювання природокористування, погоджувальної діяльності та моніторингу довкілля управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА Юрій Козлов.

Захід державного контролю тривав з 28 жовтня по 1 листопада. В основу перевірки підприємства лягла скарга громадянина України щодо неналежної роботи відстійників птахофабрики, уточнив Козлов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща завезла в Україну заражену сальмонелою курятину

Під час перевірки фахівці встановили, що птахофабрика не дотримується гігієнічних вимог під час поводження із харчовими відходами на підприємстві.

"За результатами проведеного заходу було складено акт державного контролю з описом виявлених порушень. Керівнику "Володимир-Волинської птахофабрики" було видано припис щодо усунення виявлених порушень в термін до 6 грудня поточного року", - розповів Козлов.

Нагадаємо, "Володимир-Волинська птахофабрика" виробляє курятину ТМ "Епікур", а сама компанія, за даними офіційних реєстрів, належить до групи компаній "Опенмайнд", де серед співзасновників — родичі колишнього народного депутата Михайла Добкіна.

Раніше повідомлялося, що Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту прав споживачів неодноразово фіксувала антисанітарію на "Володимир-Волинській птахофабриці" у цьому році.

Українські Національні Новини

Економіка