ukenru
na-programu-kiyiv-informatsiyniy-dodatkovo-vidilyat-14-4-mln-grn

На програму "Київ інформаційний" додатково виділять 14,4 млн грн

 • 6812 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. У Київраді додатково виділили 14,4 млн грн на цільову програму “Київ інформаційний". Про це УНН повідомили у прес-службі Київради.

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили зміни до міської цільової програми на 2016-2018 роки “Київ інформаційний”.

Зміни пов'язані з необхідністю збільшення обсягів фінансування зазначеної цільової програми, в тому числі у зв'язку зі змінами, які відбулися в законодавстві в частині мінімальної заробітної плати. Загалом, кошторис міської програми “Київ інформаційний” на 2017 збільшується 14,4 млн грн.

Більша частина цих коштів — понад 11 млн грн передбачена для електронних ЗМІ (телебачення та радіомовлення). Зокрема планується придбання обладнання для організації прямих включень з будь-якої точки столиці для КП КМР “Телекомпанія “Київ”.
Ще 3 млн грн заплановано на друковані ЗМІ (періодичні видання — газети та журнали). Передбачається завершення процедури реорганізації та забезпечення належної діяльності КП “Вечірній Київ”.

 

Українські Національні Новини

Київ