ukenru
na-prikarpatti-zapovnenist-covid-lizhok-podekudi-stanovit-ponad-90-shmigal

На Прикарпатті заповненість COVID-ліжок подекуди становить понад 90% - Шмигаль

 • 12569 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. У багатьох населених пунктах Івано-Франківській області заповненість ліжок для хворих на COVID-19 становить понад 90%. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час селекторної наради у Президента, передає УНН з посиланням на пресслужбу ОПУ.

Деталі

Повідомляється, що Шмигаль наголосив, що минулого тижня у країні зберігалася тенденція до зниження кількості активних хворих. На сьогодні їх в Україні 129 тисяч. Також, за словами очільника уряду, минулого тижня зменшилася кількість летальних випадків, зайнятих ліжок та госпіталізованих.

"Водночас Прем’єр-міністр зазначив, що надзвичайно високий рівень захворюваності спостерігається в Івано-Франківській області. У багатьох населених пунктах Прикарпаття заповненість ліжко-місць – понад 90%", - йдеться повідомленні.

За словами Шмигаля, в Івано-Франківській області – один з найбільших рівнів захворюваності на 100 тисяч населення і другий найбільший рівень за кількістю зайнятих ліжок – у середньому 73%.

"За минулу добу захворіла 621 особа. При цьому в області 9339 активних хворих, що більше, ніж у місті Києві", – зазначив Шмигаль.

Доповнення

Сьогодні планується засідання комісії з питань ТЕБ та НС щодо високого рівня заповненості COVID-ліжок на Прикарпатті.

Начальник управління охорони здоров’я Марія Бойко заявила, що в Івано-Франківській Центральній міській клінічній лікарні, яка приймає хворих на COVID-19, задіяні всі ліжка, люди лежать у їдальнях, коридорах та кабінетах лікарів.

Українські Національні Новини

Політика