ukenru
na-prikarpatti-mototsikl-vrizavsya-v-stovp-vodiy-zaginuv

На Прикарпатті мотоцикл врізався в стовп: водій загинув

 • 8384 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. В Івано-Франківської області мотоцикл зіткнувся з бетонним стовпом, внаслідок чого водій транспортного засобу загинув, а його 13-річний пасажир травмувався. Про це повідомив відділ комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Аварія, у якій загинув 27-річний мотоцикліст, а його 13-річний пасажир травмувався, сталася 2 вересня близько 20 години у селі Ільці Верховинського району", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що водій мотоцикла "Вайпер", житель смт Верховина, виконуючи обгін попутного автомобіля "ВАЗ 2109", виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням і допустив зіткнення із бетонним стовпом на узбіччі траси. Внаслідок цього водій загинув на місці пригоди, а пасажир, рідний брат водія, отримав тілесні ушкодження - закриту черепно-мозкову травму.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліція розпочала досудове розслідування - ч.2 ст. 286 КК України.

Як припускають місцеві мешканці, ДТП могла статися через переслідування мотоцикла працівниками поліції на службовому автомобілі, які у цей час несли службу по маршруту патрулювання.

"У зв’язку з цим відділом інспекції з особового складу Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області проводиться службове розслідування. У разі зібраних доказів про неправомірні дії працівників поліції їх буде притягнуто до відповідальності згідно з вимогами законодавства", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, у Сумській області нетверезий 19-річний водій скоїв ДТП зі смертельними наслідками. Попередньо встановлено, що, керуючи мотоциклом, хлопець не обрав безпечної швидкості руху і скоїв наїзд на перехожих, які йшли вулицею. У результаті одна з потерпілих від отриманих травм померла в лікарні. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП