na-poltavschini-pyaniy-vodiy-vlashtuvav-smertelnu-dtp

На Полтавщині п’яний водій влаштував смертельну ДТП

 • 17588 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. На Полтавщині нетверезий водій на BMW не впорався з керуванням та влетів у бордюр, через що автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП пасажир автівки загинув на місці. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Полтавській області.

"Подія сталася у місті Кременчук, 7 березня, близько 22:25. Поліцейськими попередньо встановлено, що по вулиці Богаєвського, рухався автомобіль BMW 525 під керуванням місцевого чоловіка, 1994 року народження. Останній керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, скоїв наїзд на бордюр після чого автомобіль перевернувся", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок ДТП, пасажир транспортного засобу, місцевий мешканець 1991 року народження, помер на місці події.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статі 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

Водія автомобіля затримано в порядку статті 208 КПК України. Триває слідство.

Нагадаємо, на Київщині сталася смертельна ДТП за участю автомобіля Peugeot 307 та вантажівки Renault Magnum, внаслідок чого загинуло троє людей: водій та пасажири легковика.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Полтавщині п’яний водій влаштував смертельну ДТП

     • 17588 переглядiв

    В Україні серед суддів більше жінок, ніж чоловіків

     • 117943 переглядiв

    Киян попередили про низьку видимість через туман

     • 13299 переглядiв

    У професійному українському футболі - понад 9 тисяч жінок

     • 10613 переглядiв

    На Львівщині чоловік побив співмешканку та поліцейського

     • 13968 переглядiв

    У Бангладеші зафіксували перші три випадки коронавіруса

     • 13053 переглядiв