na-plyazhakh-stolitsi-cherguvatimut-120-plyazhnikh-patrulnikh

На пляжах столиці чергуватимуть 120 пляжних патрульних

 • 10792 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. На столичних пляжах столиці сьогодні чергують 120 представників пляжного патруля. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

“Велика проблема – це нещасні випадки на воді. Люди часто не знають елементарних правил поведінки у водоймищах. Ми не володіємо найпростішими навиками порятунку, тож на пляжах столиці сьогодні чергують 120 представників пляжного патруля”, – зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Крім того, заступник мера повідомив, що цього року паспорти готовності отримали 11 столичних пляжів. Також підготовлені 17 зон відпочинку біля водних об’єктів, але без можливості купання. Окрім того, цьоріч на пляжах у Гідропарку запрацювала система очищення стоків, що значно покращить стан водоймищ.

Так, у Дніпровському районі готові 8 пляжів – “Молодіжний”, “Венеція”, “Передмістна Слобідка”, “Золотий”, “Дитячий”, “Райдуга”, “Тельбін”, “Центральний”; в Оболонському – “Вербний” і “Пуща-Водиця”; у Деснянському – пляж “Чорторий”.

Ще у столиці підготовлені 17 зон відпочинку біля водних об’єктів, але без можливості купання. Це: “Довбичка”, “Лісова”, “Русанівська коса”, “Березняки”, “Веселка”, “Верхня”, “Наталка”, “Редьчина”, “Біла”, “Троєщина”, “Галерна”, “Осокорки”, “Сонячна”, “Святошин”, “Голуба”, “Синєозерна” та “Совська балка”. Купальний сезон відкривають після того, як температура води досягає +18 градусів.

Нагадаємо, у Києві відкрили 11 пляжів.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    На пляжах столиці чергуватимуть 120 пляжних патрульних

     • 10792 переглядiв