na-pivdennomu-napryamku-zsu-znischili-vorozhiy-bpla

На Південному напрямку ЗСУ знищили ворожий БпЛА

 • 206850 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. На Південному напрямку зенітники збили ворожий безпілотник-розвідник типу "Орлан-10". Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку суттєвих змін не зазнала: лишається стабільно складною, але контрольованою. Противник веде оборонні дії та намагається утримати зайняті рубежі. По позиціях наших військ, прилеглих до лінії фронту громадах та тилових районах ворог продовжує застосовувати усе наявне озброєння, використовує авіацію та дрони-камікадзе, а також дрони-розвідники", - йдеться в повідомленні.

Деталі

По нещодавно звільнених населених пунктах Бериславського району на правому березі Дніпра ворог застосував дрон-камікадзе типу "SHAHED-136" - по Шевченківці та наніс ракетний удар зенітно-ракетною системою С-300 - по Нововоскресенському. Без людських втрат.

Нову Кам’янку і Трифонівку ворог атакував гелікоптерами тричі, ще 5 гелікоптерних ударів наніс по позиціях наших військ, двічі задіяв штурмову авіацію. Але один зі штурмовиків уражено нашим зенітним ракетним підрозділом.

Також зенітники збили ворожий безпілотник-розвідник типу "Орлан-10".

Нашою авіацією відпрацьовано 10 ударів по скупченню техніки противника й опорних пунктах в Бериславському і Баштанському районах, по позиціях систем ворожої протиповітряної оборони – в Каховському.

Нагадаємо 

Українські захисники знищили 17 російських окупантів, ворожий танк, міномет та реактивну систему залпового вогню "Град".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Південному напрямку ЗСУ знищили ворожий БпЛА

     • 206850 переглядiв

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 22 жовтня

     • 160181 переглядiв

    Російські окупанти атакували Черкащину

     • 328190 переглядiв

    Європа продовжує бути об'єднаною у підтримці України - Шольц

     • 147875 переглядiв