na-okupovanykh-terytoriiakh-rosiiany-pohrozhuiut-vidbyraty-avtivky-v-tykh-khto-ne-matyme-pasporta-rf-tsentr-natssprotyvu

На окупованих територіях росіяни погрожують відбирати автівки в тих, хто не матиме паспорта рф - Центр нацспротиву

 • 18463 переглядiв

Росіяни вимагають від українців на окупованих територіях отримати паспорти РФ для страхування автомобілів. Натомість без страхування росіяни погрожують конфіскувати авто місцевих вже з 2025 року.

Окупанти змушують українців на захоплених територіях України брати російські паспорти - інакше у людей погрожують відбирати їхні автівки. про це заявили у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Деталі

У ЦНС пояснюють, що росіяни анонсували завершення "перехідного періоду" щодо страхування власного авто на тимчасово окупованих територіях.

Так, з 1 січня 2025 року всі мають застрахувати авто у російських компаніях. Проте для цього необхідно мати паспорт рф. Без страхування ворог погрожує власникам конфіскацією авто.

В межах політики заперечення існування української нації ворог примусово паспортизує українців, й для цього вчиняє шантаж. Проте навіть в таких умовах місцеве населення утримується від отримання червоної макулатури

- заявили в Спротиві.

Центр національного спротиву закликає місцеве населення за можливості уникати отримання паспорта та саботувати ініціативи ворога.

Примусова паспортизація росіянами українських дітей на окупованих територіях набуває загрозливих масштабів - Лубінець15.07.24, 17:03

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Рада декриміналізувала дрібні крадіжки до 3028 грн

     • 19451 переглядiв