na-okupovanu-teritoriyu-napravili-dodatkovi-vorozhi-viyska-fiksuyetsya-peremischennya-tekhniki-okupantiv-do-berdyanska-mer-mariupolya

На окуповану територію направили додаткові ворожі війська, фіксується переміщення техніки окупантів до Бердянська - мер Маріуполя

 • 351192 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. На тимчасово окуповану територію армія рф перекинула додаткові військові сили. З початку тижня приїхало, за попередніми даними, 7-10 тисяч окупантів. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, пише УНН.

Цитата

«По всій території району прибула велика кількість окупантів. Розміщення проходить концентровано по трьох напрямах: Бердянський (вздовж узбережжя Азова); Пологівський (від Нікольського в напрям Розівки) та Вугледарський (від Нікопольского в напрям Малоянісолі). Попередньо зростання з початку тижня на 7-10 тисяч окупантів», - написав Андрющенко у Telegram.

За його словами, також фіксується переміщення військової техніки армії рф, зокрема танків, в напрям тимчасово окупованого Бердянська. Здебільше - старої модифікації та не у великої кількості.

«Загалом складається враження підготовки росіян до здійснення нових “м’ясних” штурмів або “м’ясного” захисту», - наголосив Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Силам оборони на сході протистоїть угруповання з понад 180 тисяч росіян - Череватий

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух у Київському суді: що знайшли в камері Гуменюка в СІЗО

     • 3094901 переглядiв

    В Україні з’явилось нове медіа для ІТ-ком’юніті — ProIT.org.ua

     • 457703 переглядiв

    Twitter погрожує подати в суд на Meta через нову соцмережу Threads

     • 218361 переглядiв