ukenru
na-okupovanikh-teritoriyakh-ukrayini-pochali-zabirati-zhitlo-gromadyan-z-proukrayinskoyu-pozitsiyeyu

На окупованих територіях України почали забирати житло громадян з проукраїнською позицією

 • 621451 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. За повідомленнями мешканців, які не змогли виїхати з окупованих росією територій України, новопризначена “влада” так званих "Л/ДНР" планує експропріювати (примусово без відшкодування чи оплати позбавлення власності) житло, автівки та інше майно в українців, які проживали чи досі знаходяться на окупованій території, однак не підтримують окупантів, повідомляє УНН.

Цитата

“Нещодавно ми дізналися, що нібито в "Л/ДНР" вже ухвалили “закон”, за яким у людей з проукраїнською позицією будуть “віджимати” особисте майно. У тих же, хто підтримує так звані "Л/ДНР" чи росію, майно залишається у власності. До прикладу, в місті Рубіжне вже відомі випадки, коли в квартири, які наразі пустують вже заселяються та живуть невідомі нікому люди. Про що й казати - по місту їздять автівки, які були викрадені під час війни. Хто за кермом – невідомо”, – повідомив журналістам один із жителів окупованої рф території.

До теми

Нещодавно три джерела видання "Медуза", близькі до адміністрації президента росії, повідомили, що в середині травня в так званих "Л/ДНР" можуть пройти "референдуми" щодо приєднання самопроголошених республік до рф. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП