ukenru
na-okupovanii-luhanshchyni-rosiiany-skladaiut-spysky-zabronovanykh-pratsivnykiv-naperedodni-prymusovoi-mobilizatsii-ova

На окупованій Луганщині росіяни складають списки "заброньованих" працівників напередодні примусової мобілізації - ОВА

 • 28853 переглядiв

росіяни готуються посилити примусову мобілізацію місцевого населення в окупованій Луганській області, збираючи списки необхідних працівників, які будуть звільнені від призову, і скасовуючи відстрочки для тих, хто не потрапив до списків.

На окупованій Луганщині росіяни готуються до посилення "мобілізації" місцевого населення і збирають списки "заброньованих" робітників. Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що військкомати так званої "лнр" збирають з підприємств списки найбільш важливих працівників з-поміж заброньованих. Зокрема, вчора і сьогодні відповідні документи необхідно подати в Довжанську.

Напередодні посилення примусової мобілізації загарбники розраховують, яку кількість чоловіків вони можуть призвати, не розшукуючи. Тим, хто не увійде у подані списки, мають анулювати відстрочку

- пояснив Лисогор.

18.03.24, 17:11 • [views_0]

Доповнення

Також він розповів, що держслужбовців-колаборантів навчатимуть в російській академії народного господарства як правильно працювати на захоплених територіях. Для відповідних курсів набирають групи по 50 осіб.

Вони мають знати, як діяти у разі виявлення політичної дестабілізації у кожному з окупованих регіонів, а також як протидіяти інформаційним атакам "з боку західних спецслужб", що "поширюються на населення". Тобто, посилювати російську пропаганду

- розповів голова ОВА. 

Нагадаємо

росіяни запустили програму підготовки "державних службовців" для роботи в окупаційних адміністраціях Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Володимир Омельченко

Війна