na-odeshchyni-zapratsiuvalo-sotsialne-taksi

На Одещині запрацювало "соціальне таксі"

 • 12018 переглядiв

Чотири громади в Одеській області отримали спеціальні автомобілі від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ для перевезення людей з інвалідністю до лікарень, реабілітаційних центрів та навчальних закладів.

Чотири громади Одеської області отримали спеціальні автівки для перевезення людей з інвалідністю до лікарень, центрів реабілітації та закладів освіти. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація, передає УНН.

Деталі

Так, в Кодимській, Старокозацькій, Окнянській та Арцизькій громадах люди з інвалідністю та люди, які за станом здоров’я не можуть користуватися громадським транспортом, для отримання необхідної допомоги та послуг зможуть дістатися до державних лікарень та спеціалізованих закладів, а також та інших місць.

Спеціальні автівки передало німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ.

Дякуємо Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ) і особисто директорці проєкту GIZ "Спеціальна програма підтримки України / EU4ResilientRegions" Юлії Грубер. В області ними реалізовано вже багато проєктів, що наочно показують людям, які зміни відбуваються в їх громадах завдяки міжнародним партнерам. І сьогодні ми бачимо ще один приклад турботи та підтримки Уряду Німеччини

 - зазначив очільник облдержадміністрацій Олег Кіпер.

Всього закуплено 31 спеціалізований автомобіль для громад в 9 областях України, з них 29 транспортних засобів закуплені за кошти уряду Німеччини та 2 - Європейського Союзу

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині запрацювало "соціальне таксі"

     • 12018 переглядiв