na-odeshchyni-ukrainski-viiskovi-znyshchyly-yakirnu-minu-vms-zsu

На Одещині українські військові знищили якірну міну – ВМС ЗСУ

 • 32574 переглядiв

Українські військові знешкодили якірну міну поблизу Вилкового в Одеській області шляхом контрольованого підриву. Міна була знайдена поблизу села Приморське та викинута на берег штормом.

Поблизу Вилково на Одещині військові виявили та знешкодили якірну міну. Про це повідомили в офіційному каналі телеграм Військово-Морських Сил ЗСУ, передає УНН.

Професійними діями підрозділу протимінної боротьби ВМС ЗС України небезпечну знахідку було оперативно знешкоджено шляхом контрольованого підриву.

– повідомили в ВМС України.

Деталі

Якірну міну військові виявили поблизу села Приморське, це Вилківська міська громада. За їхніми даними вибухонебезпечний снаряд винесло на берез штормом.

Військові нагадують, що узбережжя і прибережні води Чорного моря залишаються небезпечною зоною, саме через мінну загрозу, зокрема, за штормової погоди.

У ВМС України закликають, у разі виявлення на узбережжі вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не наближатися до них, не торкатися й не намагатися самостійно переміщувати. У випадку такої знахідки необхідно негайно обмежте доступ до небезпечної зони та повідомити відповідні служби.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На ековідновлення України піде не менше 20 років - Стрілець

     • 37162 переглядiв