na-odeshchyni-cherez-nehodu-perekryto-rukh-vantazhivok-na-dvokh-trasakh

На Одещині через негоду перекрито рух вантажівок на двох трасах

 • 31629 переглядiв

Рух вантажівок на трасах М-15 та М-28 в Одеській області заблоковано через негоду. 12-годинне обмеження введено для прибирання снігу та запобігання аварійним ситуаціям.

Через негоду в Одесі та області на двох трасах регіону тимчасово обмежили рух для великовантажного транспорту. Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що тимчасове перекриття руху для великовантажних транспортних засобів стосується автомобільних доріг загального користування державного значення М-15 Одеса-Рені (на Бухарест) та М-28 Одеса - Южне - /М-14/ (об’їзд Одеси).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обленерго готуються до негоди з посиленим режимом роботи

Рух тимчасово перекривається для великовантажного транспорту у зв'язку з погіршенням погодних умов (інтенсивний сніг, шквальний вітер та ожеледиця), з метою забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки та недопущення скоєння дорожньо-транспортних пригод та виникнення заторів

- йдеться у повідомленні.

Доповнення 

Обмеження набули чинності з 08:30. Орієнтований час заборони руху становить 12 годин. У відомстві також закликали водіїв бути обачними на дорогах, та за можливості не виїжджати без нагальної потреби.

Нагадаємо 

У зв'язку з погіршенням погодних умов з хуртовинами та можливими сніговими заметами по всій Україні Державна служба з надзвичайних ситуацій радить громадянам залишатися вдома та утриматися від поїздок 26-27 листопада.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В москві спалахнула пожежа після нічної атаки БПЛА

     • 44080 переглядiв

    Обстріли Донеччини: загинули двоє мирних жителів

     • 49211 переглядiв

    Частину окупованих українських міст знеструмлено

     • 52249 переглядiв