ukenru
na-odeschini-zatrimali-antiukrayinskogo-propagandista

На Одещині викрили антиукраїнського пропагандиста

 • 10856 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Служба безпеки України викрила антиукраїнського інтернет-пропагандиста, який, зокрема, популяризував терористичні організації "Д/ЛНР". Про це УНН повідомили в прес-службі СБУ в Одеській області.

"Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області викрили антиукраїнського інтернет-агітатора, який діяв на користь країни-агресора", - повідомляє прес-служба одеського управління СБУ.

Було встановлено, що чоловік регулярно розміщував на персональних сторінках соцмереж інформацію із закликами до зміни державного кордону і конституційного ладу України. Також зловмисник популяризував терористичні організації "Д/ЛНР".

Публікації агітатор отримував з російських пропагандистських інтернет-видань та сайтів бойовиків незаконних збройних формувань, вказали у СБУ.

Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ виявили у помешканні агітатора комп’ютерну техніку та мобільні пристрої з матеріалами, що підтверджують протиправну діяльність.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України фігуранту справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину.

Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, СБУ затримала видворену з РФ пропагандистку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП