ukenru
na-odeschini-vnochi-zbili-6-raket-i-dron-cherez-udar-diyut-ekstreni-vidklyuchennya-svitla-ova

На Одещині вночі збили 6 ракет і дрон, через удар діють екстрені відключення світла - ОВА

 • 902338 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. В Одеській області через нічну ворожу атаку є пошкодження ліній електропередачі та опори, діють екстрені відключення електроенергії. У небі над областю було збито 6 ракет та один безпілотник. Про це повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Внаслідок ворожого ракетного удару в Одеській області пошкоджено декілька ліній електропередач та опора. Наразі діють погодинні екстрені відключення електроенергії. В інших областях України також є пошкодження енергетичної інфраструктури. Енергетики вже розпочали ремонтні роботи. Підрозділами протиповітряної оборони в небі над Одещиною було збито 6 ракет та один безпілотний літальний апарат", - повідомив Марченко.

Деталі

З його слів, адміністрація тримає на постійному контролі хід відновлювальних робіт. І більш детальна інформація буде ввечері.

В Одеській міськраді повідомили, що цієї ночі тривалість повітряної тривоги в Одесі була 5 годин 43 хвилини.

Доповнення

У небі над Україною за ніч знищили 34 з 48 ворожих крилатих ракет і чотири дрони-камікадзе типу Shahed, 8 керованих авіаційних ракет не досягли своїх цілей, усього був 81 пуск ворожих ракет.

Українські Національні Новини

Війна