ukenru
na-odeschini-vikrili-na-khabari-pidpolkovnika-politsiyi

На Одещині викрили на хабарі підполковника поліції

 • 6903 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою та Державним бюро розслідувань викрили на хабарах керівника підрозділу одного із райвідділів Головного управління Нацполіції в Одеській області. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що підполковник поліції налагодив механізм одержання неправомірної вигоди від місцевих підприємців за безперешкодне здійснення комерційної діяльності. Вартість "послуг" зловмисника становила від трьохсот доларів США щомісяця з одного торговельного місця", - йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ задокументували факт вимагання від приватного підприємця чотирьох тисяч американських доларів. За вказану суму посадовець обіцяв сприяння у визнанні родича комерсанта непридатним до військової служби.

Поліцейський був затриманий на робочому місці під час отримання трьох тисяч вісімсот доларів США – чергового траншу хабара. Раніше оперативники спецслужби зафіксували одержання зловмисником неправомірної вигоди у розмірі п’ятсот американських доларів.

У відомстві додали, що наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, посадовця однієї з районних адміністрацій Харківської міської ради викрили на систематичному одержанні хабарів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП