ukenru
na-odeschini-postavili-rekord-z-nezakonnogo-vtruchannya-u-derzhreyestr-vibortsiv-geraschenko

На Одещині "поставили" рекорд з незаконного втручання у реєстр виборців - Геращенко

 • 12706 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Національна поліція припинила факти незаконного втручання у Єдиний реєстр виборців. Так, рекорд був зафіксований на Одещині, де в Затоці почала несподівано збільшуватися кількість виборців. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УНН із посиланням на пресслужбу МВС.

"Нацполіція припинила факти незаконного втручання у Єдиний реєстр виборців. Рекорд був зафіксований у Затоці, Одеської області, де за місяць з’явилося 25% таких виборців. По десятках таких фактів були розпочаті кримінальні провадження, певні особи хотіли збільшити кількість виборців, щоб вплинути на результат волевиявлення", - зазначив він.

За словами Геращенка, передусім це стосувалося невеличких ОТГ.

"Як правило, це ОТГ навколо Києва, чи на березі моря в Одеській області – де дуже дорога земля та постійно точаться сварки за землю. Факти незаконного втручання в Єдиний реєстр виборців припинено, і особи, які не мають права голосувати в цих ОТГ, не будуть допущені до виборів", - додав заступник міністра.

Нагадаємо, правоохоронці затримали голову однієї з дільничних виборчих комісій в Одесі та її спільника за фактом підкупу виборців. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП