ukenru
na-mistsi-aviakatastrofi-viyskovogo-litaka-pid-chuguyevom-vstanovili-pamyatniy-znak

На місці авіакатастрофі військового літака під Чугуєвом встановили пам‘ятний знак

 • 13930 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. На місці авіакатастрофи військового літака Ан-26 під Чугуєвом встановили пам‘ятний знак та меморіальний борд. Про це на своїй сторінці у повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер, передає УНН.

“На місці авіакатастрофи Ан-26 встановлено пам‘ятний знак та меморіальний борд. Тиждень з дня катастрофи. Вічна пам’ять загиблим курсантам та офіцерам”, — написав Кучер.

Як повідомляв УНН, у Харківській області, під Чугуєвом, 25 вересня розбився військовий літак. На його борту перебувало 27 осіб — члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба. 25 людей загинули на місці, один із курсантів помер від отриманих опіків у лікарні. Вижив тільки В’ячеслав Золочевський, якого невдовзі рідні зможуть забрати з лікарні.

Нагадаємо, голова Харківської ОДА Олексій Кучер розповів, який чином курсанту вдалося вижити. 2 жовтня розпочато процедуру видачі тіл загиблих в авіакатастрофі для поховання.

Раніше повідомлялося, що прощання із більшістю жертв авіакатастрофи під Чугуєвом відбудеться після ідентифікації тіл.

У ДБР повідомили про розслідування кримінального провадження за фактом авіакатастрофи військового літака АН-26 на Харківщині, вказавши, зокрема, що допитано понад 60 свідків і 10 родичів загиблих, а також, що від ДП “Антонов” отримано документи щодо виготовлення, доопрацювання та подовження призначеного строку служби літака АН-26.

Українські Національні Новини

Суспільство